Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Dona i Foment de la igualtat

CàrrecTractamentNomPartit
RegidoraSrª DªLola Verdeguer RoyoPSOE

 

Promoure la participació de les dones de Riba-roja en la vida política, econòmica, social i cultural del municipi, així com proporcionar-los els recursos necessaris per a dur a terme amb èxit les seues aspiracions personals i professionals, són els propòsits que es planteja esta corporació.

 

En esta línia, té com a prioritat una atenció integral de la dona quant a la seua formació, creixement personal i intel•lectual, oci, assessorament jurídic i suport psicològic per a la consolidació de la seua autonomia personal.

El nostre objectiu és prestar especial atenció cap a la violència de gènere promovent els valors de la igualtat i respecte en cada una de les accions que duem a terme. Per a això, les regidories de Servicis Socials, Dona i Foment de la Igualtat i Policia Local treballem conjuntament a fi de coordinar la informació i recursos que estan al nostre abast proporcionant a les víctimes de violència de gènere assistència i assessorament jurídic, a través d'una advocada que orienta en els tràmits legals a seguir i oferix suport en els aspectes emocionals, així com assessorament per a eixir d'una situació de maltractaments.

Paral·lelament s'organitzen diferents activitats al llarg de l'any amb l'objectiu de proporcionar oci i formació a la població des de l'Àrea de Dona i Igualtat, amb especial rellevància en la Setmana de la Dona durant la primera setmana de març i el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència cap a la Dona.